Gå til hovedindhold

Opdag Aarhus-app – ruter og podcasts om historie og kulturmiljøer

Opdag Aarhus er Aarhus Kommunes tur-app. Her kan du udforske spændende naturområder og få nye kulturoplevelser i Aarhus Kommune. Opdag et sted eller tag på tur i Aarhus.

 • Læs op

Indhold

  Opdag Aarhus er Aarhus Kommunes nye tur-app. Her kan du udforske spændende naturområder og få nye kulturoplevelser i Aarhus Kommune. Opdag et sted eller tag på tur i Aarhus.

  Opdag Aarhus er udviklet af Combine som en tur-app for Aarhus Kommune. Tur-appen henvender sig til skoler, foreninger, institutioner og alle byens borgere samt gæster og turister, der gerne vil på tur på egen hånd, men samtidig ønsker et par gode tip.

  Med Opdag Aarhus på din mobile enhed får du en række turforslag med tegnede ruter på det mobile kort. Til hver rute er udvalgt en række interessante naturhistoriske eller kulturhistoriske steder, som der fortælles om i tekst og billede evt. suppleret med et lille lyd- eller videoklip. Har du slået din placeringstjeneste til, fortæller en lille blå markør, hvor på ruten du befinder dig, og hvor tæt du er på næste fortællested.

  De enkelte turforslag udarbejdes af Teknik og Miljø i samarbejde med Smag på Aarhus, Naturhistorisk Museum, Moesgård Museum, Stadsarkivet i Aarhus og Visit Aarhus.

  Læs mere om Opdag Aarhus

  Sidst opdateret: 30. november 2023