Gå til hovedindhold

Del dine Sallingbilleder med Stadsarkivet

Som en del af projektet ARVEN indsamler Aarhus Stadsarkiv billeder, kataloger og andre spændende materialer fra kundernes oplevelser i Salling. 

  • Læs op

Indhold

    Billede: Fotomodelkonkurrence hos Salling. Fra venstre model Renée Toft Simonsen i selskab med Eileen Ford fra det amerikansk modelbureau Ford Model Agency. Ford var i Aarhus for at være dommer i en modelkonkurrence afholdt af Salling. På billedet ses desuden konkurrencens vinder Bine Kjellerup, nr. 2 Heidi Skovbøll og nr. 3 Karin Schmidt. Fotograf Ib Hansen, 1982, Aarhus Stadsarkiv.

    Ligger du inde med nye eller gamle billeder, kataloger og brochurer fra Salling, vil Stadsarkivet se dig til en af vores to indsamlingsdage. 

    Det kan være billeder fra en middag i bistroen, en shoppingtur med veninderne, rivegilde, høstdage, jubilæer, juleudsmykning, de forskellige afdelinger eller meget andet. Tag dine billeder og materialer under armen, så tager Stadsarkivet et kig på dine ting, og ser om det kan blive en del af det nye SallingArkivet.

    Indsamlingen foregår i Stadsarkivets lokaler på niveau 2.2 i Dokk1 på følgende datoer:

    Torsdag 31. oktober 10-16
    Lørdag 2. november 10-14

    Hvis dine billeder passer ind i projektet, vil Stadsarkivet gerne låne dem til indskanning.

    Udviklingen af SallingArkivet, der kommer til at være model for fremtidige arkivsites udviklet af Aarhus Stadsarkiv, er blevet mulig gennem en donation på 450.000 kr. fra Købmand Ferdinand Sallings Mindefond. 

    Du kan læse mere om projektet ARVEN og det nye SallingArkivet her:
    https://stadsarkiv.aarhus.dk/nyheder/2024/historien-om-aarhus-og-salling-faar-et-digitalt-loeft 

     

    Sidst opdateret: 17. oktober 2024